Om uw website kunt rentabiliseren en ontvang extra inkomsten, integreer gratis onze white label advertentie-service  service op uw website.

De Kubus Affiliatie - Internationale gids met accommodaties met Internet toegang De Kubus Vastgoed - Meertalige onroerend goed advertenties Français English Español Nederlands Italiano Deutsch Internet toegang is tegenwoordig het belangrijkste criterium bij de keuze van een accommodatie.
De Kubus Affiliatie - Meertalige onroerend goed advertenties
Om u in te loggen, klik hier.

Home Waarom De Kubus? Ons aanbod Lid worden FAQ Klantenpagina Contact  
Valuta: 


SAMENGEVAT...
De white label advertentie-service De Kubus is waarschijnlijk de meest rendabele op de markt.

Dankzij een eenvoudig te verkopen product (meertalige onroerend goed advertenties) en dankzij een gemiddeld bestedingsbedrag van 98,34 EUR, zult u inderdaad aanzienlijke inkomsten ontvangen.

De vergoedingen variŽren van 20 tot 75 % (al naar gelang de gekozen formule), wat een vergoeding oplevert tussen 8,17 en 168,13 EUR over iedere geplaatste advertentie.

Waarom kiezen voor het De Kubus netwerk voor mijn white label advertentie-service?

Het eerste Europese meertalige advertentie-netwerk

De Kubus is nummer 1 voor wat betreft de publicatie van meertalige advertenties.

Er bestaan diverse concurrerende diensten die white label advertenties aanbieden. Waarom derhalve een nieuwe dienst creŽren en vooral waarom zou u moeten kiezen voor het netwerk De Kubus boven een concurrerend netwerk?

Er zijn talrijke redenen, vooral:
 • Meertalige advertenties
  Ondanks de grote vraag, biedt momenteel nog geen andere advertentie-service meertalige advertenties aan. Daarom hebben wij de Babelimmo website gecreŽerd, de eerste meertalige advertentie website voor onroerend goed. Deze kende meteen een groot succes omdat een dergelijke service voor verkopende eigenaren niet bestond.
 • Hoge inkomsten
  Dankzij het meertalige karakter van de advertenties, is het gemiddelde bestedingsbedrag onmiskenbaar hoger dan die van andere concurrerende diensten. Het gemiddelde geconstateerde bestedingsbedrag (real time berekend) is momenteel inderdaad 98,34 EUR. Al naar gelang de gekozen formule, ontvangt u tot 75% over iedere advertentie, wat een gemiddelde is van 73,75 EUR per advertentie. Uitgaande van ťťn geplaatste advertentie per dag, zijn uw overeenkomende winsten 26 920 EUR.
 • Een gemakkelijk te verkopen product
  Websites met onroerend goed advertenties zijn talrijk, maar het De Kubus netwerk is de enige die de publicatie van advertenties zowel zeer gedetailleerd als geheel meertalig aanbiedt. De eigenaren die hun onroerend goed verkopen, zijn erg gevoelig voor deze meertalige publicatie, want zij kunnen zo ook een potentiŽle klantenkring bereiken van meer dan 350 miljoen Europeanen.
 • Een bedrijfsklare oplossing
  Ons netwerk is de enige die een bedrijfsklare oplossing biedt (formule Premium), waarbij u niets hoeft te doen: wij bieden een totaal andere website aan, die is geoptimaliseerd voor positionering en wij verzekeren de creatie, het onderhoud, hosting en zelfs positionering. Uw activiteit bestaat er slechts uit om bekendheid te geven aan uw website en om... uw inkomsten te incasseren.