De Kubus Affiliatie - Internationale gids met accommodaties met Internet toegang De Kubus Vastgoed - Meertalige onroerend goed advertenties Français English Español Nederlands Italiano Deutsch Internet toegang is tegenwoordig het belangrijkste criterium bij de keuze van een accommodatie.
De Kubus Affiliatie - Meertalige onroerend goed advertenties
Om u in te loggen, klik hier.

Home Waarom De Kubus? Ons aanbod Lid worden FAQ Klantenpagina Contact  
Valuta: 


SAMENGEVAT...
De white label advertentie-service De Kubus is waarschijnlijk de meest rendabele op de markt.

Dankzij een eenvoudig te verkopen product (meertalige onroerend goed advertenties) en dankzij een gemiddeld bestedingsbedrag van 98,55 EUR, zult u inderdaad aanzienlijke inkomsten ontvangen.

De vergoedingen variëren van 20 tot 75 % (al naar gelang de gekozen formule), wat een vergoeding oplevert tussen 8,17 en 168,13 EUR over iedere geplaatste advertentie.

Disclaimer

  Website

De De Kubus Affiliatie white label advertentie-service wordt uitgegeven door de firma Le Cube, die eigenaar is van het meertalig gedeelde advertentie netwerk De Kubus, en wordt gehost door de firma OVH.

Alle content van deze website is het exclusieve eigendom van Babelimmo SARL en wordt beschermd door de wetten op intellectueel eigendom. Iedere afbeelding, wijziging of kopie, geheel of gedeeltelijk, is strikt verboden.

  Bewerken van persoonlijke gegevens

De informatie die u via deze website aan ons doorgeeft, zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden in geen geval aan derden medegedeeld of verkocht. Bovendien beschikt u, volgens de wet op Informatica en Vrijheid van 6 januari 1978, over het recht van inzicht, van rectificatie, van wijziging en van verwijdering van deze u betreffende gegevens.

U kunt van dit recht gebruik maken door u tot de uitgever te wenden, op het hieronder aangegeven adres.

  Uitgever van de service De Kubus Affiliatie

Le Cube
SARL met een kapitaal van 130000 €
RCS Romans 492 386 008


  Contact

Om contact met ons op te nemen, klik hier.